Over ons

Autobedrijf Meerdink staat voor service, vertrouwen en het leveren van betaalbare kwaliteit. Wij zijn een allround, universeel autobedrijf. Bij ons kunt u terecht voor uw APK, reparatie en onderhoud aan alle merken. Tevens zijn wij het juiste adres voor de aankoop van een mooie occasion.

Autobedrijf Meerdink is in 1993 opgericht door Jan Meerdink en staat sindsdien bekend om zijn kwaliteit, service en advies. In 2006 is het bedrijf overgenomen door Marcel Roerdink, de schoonzoon van Jan. Samen met zijn team besteedt hij veel zorg en aandacht aan alles in en rondom uw auto. Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een eerlijke en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

BOVAG
Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.

oGS07zb26xnQvSSEQxyc5L6EtRwCxlIiwXQ0DNmH.jpeg