private lease autobedrijf Meerdink

Wil je graag een nieuwe auto rijden, maar heb je daar zelf geen of onvoldoende financiële middelen voor? Dan is het goed om te weten dat je ook als particulier bij ons terecht kunt voor private lease. Je hoeft dan niet in één keer het hele bedrag van de auto te betalen, maar betaalt elke maand een vast bedrag. Wel zo makkelijk. 

Wat houdt private lease precies in?

Private een auto leasen is in feite een vorm van huren. De leaseauto blijft dan eigendom van de leasemaatschappij en aan het einde van de looptijd lever je de auto weer in. Vooraf wordt het verwachte aantal kilometers per jaar afgesproken. Je betaalt een vast bedrag per maand en hebt verder geen omkijken naar zaken als de autoverzekering, de wegenbelasting of het onderhoud. Alleen tanken doe je nog voor eigen rekening. 

Private lease via Auto Meerdink

Voor private lease werkt Auto Meerdink samen met Van Mossel. Je krijgt van ons vooraf een duidelijk overzicht van wat er allemaal bij de lease is inbegrepen en wat de maandelijkse kosten zijn. Zo weten we allebei precies waar we aan toe zijn. 

Interesse in de mogelijkheden van private lease bij Auto Meerdink of behoefte aan aanvullende informatie over private lease? Neem dan contact met ons op, zodat we jou een heldere lease-offerte kunnen verstrekken.